Нашите условия и срокове за ползване

Моля, прочетете внимателно този текст. Той представлява споразумение между Вас и „Ника Къмпани“ ЕООД и посочва условията, при които можете да използвате сайта, както и нашите задължения към Вас.

Използването на предлаганите от електронния магазин „Ника Къмпани“ услуги е възможно само след като се съгласите с настоящите условия.

1. ЗА ФИРМАТА
Фирмата, която предоставя услугата, е „Ника Къмпани“ ЕООД, ЕИК: BG203128199 с търговски адрес: гр. София 1618, ж.к. Манастирски ливади, ул. Българска легия 2, офис 3

2. РЕГИСТРАЦИЯ И СИГУРНОСТ
За да закупите продукт от www.nikacompany.bg, е необходимо да сте регистриран потребител. Регистрацията става чрез въвеждане на вярна, пълна и точна информация във формуляра за
регистрация. Като регистриран потребител, Вие носите пълна отговорност за запазването в тайна на Вашето потребителско име и парола, както и на личната информация във Вашия профил (вкл. адрес, телефонен номер, информация, касаеща електронните Ви плащания, електронен адрес и оторизираните лица да приемат поръчките Ви).

Единствено Вие можете да оторизирате трети лица да използват Вашето потребителско име и парола в www.nikacompany.bg. Вие носите пълна отговорност за всички действия, които се
извършват чрез Вашето потребителско име и парола в www.nikacompany.bg. При всяко съмнение за неправомерно използване на Вашето потребителско име и парола или за опасност от такова, моля, незабавно уведомете екипа на „Ника Къмпани“.

3. ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ
„Ника Къмпани“ ЕООД гарантира на своите клиенти конфиденциалността на предоставената информация и лични данни. „Ника Къмпани“ ЕООД се задължава да не редактира или разкрива
лична информация без изрично предварително разрешение на потребителите, освен в случаите, когато трябва да се подчини на законова процедура.

4. ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТИТЕ
Всеки продукт в сайта има посочена информация, технически характеристики, спецификации, снимки и/или видео. Тази информация служи за описание на конкретния продукт и за по-лесно придобиване на информация и запознаване с продукта преди неговата покупка. Възможно е да има разминавания и неточности между посочената информация/снимки в сайта и реално полученият продукт. При такава ситуация клиентът има право да върне продукта и да му бъде възстановена сумата (За връщане на продукти вижте повече в т.9). „Ника Къмпани“ ЕООД си запазва правото да променя информацията/снимките за продуктите по всяко време без предварителни предупреждения.

5. ЦЕНИ НА СТОКИТЕ
Указаната цена на отделните стоки е за 1 брой с включен ДДС. Цените са в български лева. Стойността на доставката не е включена в посочената цена на продуктите и се определя съобразно теглото на поръчаните продукти и избрания начин на доставка.

6. ПРОМЯНА НА ЦЕНИТЕ
„Ника Къмпани“ ЕООД има правото да променя цените на предлаганите в сайта продукти, без да дължи предварително уведомяване на потребителите. Всеки клиент на интернет магазина се задължава да заплати цената, която е била актуална по време на сключване на договора, съгласно настоящите общи условия. Цените, обявени на сайта, са валидни до изчерпване на количествата.

7. УСЛОВИЯ НА ПОРЪЧКА И ЗАПЛАЩАНЕ
Избраните от Вас продукти се появяват във Вашата количка. Вие можете да променяте количеството на продуктите, да добавяте или да изваждате продукти.
Във всеки един момент във Вашата количка можете да видите всички избрани от Вас продукти, тяхната цена, както и общата им сума.

Стъпка 1 - Информация за доставката

За да направите поръчка, е необходимо да влезете с потребителското си име и парола. Посочете името на получателя и точен адрес за доставка - това може да бъде адресът, който сте дали при регистрацията си, или друг адрес от адресната Ви книга. За да продължите пазаруването, е необходимо да изберете предпочитания от Вас начин на доставка. Цената на услугата се изчислява автоматично спрямо теглото на продуктите във Вашата количка и избрания от Вас начин на доставка.

ВАЖНО:
Когато посочвате адрес за доставката, уверете се, че в рамките на работния ден, когато ще бъде доставена стоката, на този адрес ще бъдете Вие или друг човек, който сте упълномощили да я приеме.

Стъпка 2 - Информация за плащане

В количката Вие можете да видите цената на избраните от Вас продукти, цената на доставката и крайната сума, която трябва да заплатите. Това е моментът да изберете и посочите удобен за Вас начин за плащане. "Ника Къмпани" Ви дава следните възможности:

- Наложен платеж при доставка
- Плащане по банков път.


Стъпка 3 - Потвърждаване на поръчка

Тук можете да видите цялата информация за поръчката си, да я проверите и редактирате.

ВАЖНО:Проверете внимателно съдържанието на Вашата количка, информацията за плащане и доставка и инструкциите за поръчката (ако сте посочили такива).
Ако е необходимо да нанесете корекции, не пропускайте да ги направите на тази стъпка.
След като натиснете бутона „потвърдете поръчката“, Вашата поръчка ще бъде приета и няма да можете да правите повече промени. След като финализирате поръчката си, на електронния адрес, който сте дали при регистрацията си, ще получите имейл с цялата информация по поръчката. Ако са необходими уточнения за условията или адреса на доставката, наш оператор ще се свърже с Вас по телефона.

ВАЖНО: Посочването на непълни или неверени данни в профила на клиента прави поръчката невалидна и тя не обвързва www.nikacompany.bg с изпълнение.

8. ДОСТАВКА НА СТОКИ

Доставката се извършва от куриерска фирма при цени и условия, подробно изяснени в раздел Доставки. Стойността на услугата се определя в зависимост от избрания начин на доставка и теглото на поръчаните стоки.
Можете да избирате от следните видове доставка:
Стандартна за София и страната – срокът за доставката зависи от поръчания продукт и след направена поръчка наш оператор ще се свърже с вас за да Ви информира за срока на доствака;

* Сроковете се отнасят за поръчки, направени до 15.00 часа. Срокът за доставка на поръчки, направени след 15.00 ч., се удължава с един работен ден.
* При извънредни обстоятелства и независещи от „Ника Къмпани“ ЕООД причини, сроковете за доставка е възможно да не бъдат спазени.
* Ако не е в състояние да изпълни заявка, „Ника Къмпани“ ЕООД поема отговорността да се свърже с клиента и да го информира. В случай че клиентът е платил предварително, „Ника Къмпани“ ЕООД се задължава да възстанови платената сума в срок от 3 работни дни.

ВАЖНО! При получаване на пратката задължително проверете целостта на стоката в присъствието на куриера, особено ако е чуплива!
Ако сте платили предварително по банков път или с кредитна карта, не дължите плащане на куриера. В този случай отворете пратката веднага след като я приемете. В случай че стоката е повредена, куриерът е длъжен да напише пред Вас двустранен протокол, който ще гарантира повторното изпълнение на поръчката Ви.
Свържете се с нас на телефон:02 831 7004, или ни пишете на имейл: kadieva@nika.bg, за да ни информирате за случая.

9. ВРЪЩАНЕ НА ЗАКУПЕНА СТОКА

Всеки потребител има правото да върне поръчана стока в срок от 14 календарни дни след получаването ѝ, ако стоката отговаря на следните условия:

- няма механични повреди и видими следи от употреба (драскотини, петна, замърсявания и др.);
- придружена е със съпътстващите я аксесоари, с които е била получена;
- с оригиналната си опаковка включително всички защитни фолия найлони и други материали използвани за опаковането на продукта, както и безупречен търговски вид;
- придружена е от приложените документи, доказващи покупката от „Ника Къмпани“ ЕООД.

Когато стоката бъде върната в посочения срок, „Ника Къмпани“ ЕООД се задължава:

- да възстанови цялата заплатена сума (с изключение на разходите за доставка), в случай че стоката е неразопакована и не е нарушена цялостта на лепенките, доказващи това;
- ако стоката е отваряна и използвана, „Ника Къмпани“ ЕООД се задължава да предложи замяна за подобен или друг продукт по избор на клиента, на същата стойност или по-висока стойност с доплащане от страна на клиента.

Купувачът трябва да се свърже с оператор на „Ника Къмпани“ на телефон02 831 7004 и да съобщи за отказа си. „Ника Къмпани“ ЕООД се задължава да възстанови заплатената за стоката сума в срок от 3 работни дни от датата, на която тя е получена обратно, или да я подмени с друга стока в 14-дневен срок. При направена покупка с карта, връщането на суми е с кредитна транзакция по картата, с която е направена покупката. Разходите по транспортирането са за сметка на купувача. В случай че клиентът получи стоката във вид, несъответващ с условието за доставка, или друга стока, различна от поръчаната, „Ника Къмпани“ ЕООД подменя стоката, като поема разходите по доставката, или възстановява платената от клиента сума.
При установяването на фабричен дефект и преди изтичането на гаранционния срок, купувачът може да даде стоката за ремонт в сервиз съгласно гаранционните условия на съответната фирма производител. Ако предварително платена стока е изчерпана, оператор на „Ника Къмпани“ се свързва с клиента и предлага нова дата за доставка или възстановяване на платената от клиента сума в срок от 3 до 5 работни дни, в зависимост от начина и вида на кредитната/дебитната карта, с която е направено плащането. При плащане с карта сумата ще бъде възстановявана само и единствено в същата карта. При плащане по банков път сумата ще бъде възстановявана само и единствено чрез превод в същата банкова сметка.

10. ВРЪЗКИ С ДРУГИ САЙТОВЕ
За улеснение на потребителите www.nikacompany.bg дава връзки към други сайтове, имащи отношение към предлаганите продукти и услуги. „Ника Къмпани“ ЕООД не носи отговорност за съдържанието на сайтовете, свързани със www.nikacompany.bg .

11. ВРЪЗКА С НАС
Вие можете да се обръщате към нас за информация относно предлаганите продукти, условията за поръчка и доставка, както и за да проверите статуса на Вашата поръчка. Вие ще получите информацията, която Ви интересува, стига тя да е в нашата компетентност, независимо дали се свържете с нас чрез e-mail или по телефона.
Телефонните разходи, които правите, обаждайки се на тел.: 02 831 7004, са за Ваша сметка съобразно вашият тарифен план.
Можете да ни пишете на имейл адрес: kadieva@nika.bg. За Ваше улеснение можете да използвате формата ни за контакти за директна връзка с нас.

12. ОТГОВОРНОСТИ
При ползване на услугите, предлагани от „Ника Къмпани“ ЕООД:
Вие изразявате съгласие, че използването на услугите, предлагани в сайта, е на Ваша отговорност. „Ника Къмпани“ ЕООД не носи отговорност за информацията, услугите и гаранциите, дадени от производителите на продукти или услуги. „Ника Къмпани“ ЕООД не гарантира, че функциите, предложени от сайта, и информационният поток са лишени от технически грешки.

13. ПРАВА ВЪРХУ САЙТА
Цялото съдържание на сайта e собственост на „Ника Къмпани“ ЕООД. То е създадено, за да помага на нашите клиенти да се възползват максимално от услугите, които предлагаме. Всяко
друго използване на съдържанието на сайта, включително модификация, репродукция и дистрибуция без писменото разрешение на „Ника Къмпани“ ЕООД се наказва от закона. Екипът на „Ника Къмпани“ се грижи за доброто обслужване на клиентите на електронния магазин. Ако имате въпроси и препоръки, свързани с използването на сайта, свържете се с нас на телефон02 831 7004, или пишете на Отдела за обслужване на клиенти. Вашето мнение е важно, за да направим магазина още по-удобен и полезен!

ИНФОРМАЦИЯ

 

ПОМОЩ

 

КОНТАКТ С НАС

 

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

  • • Наложен платеж
  • • Банков превод