Уважаеми клиенти, на адреса в офис не се поддържа налична стока! Ако желаете да поръчате може да го направите online на сайта, чрез email, или по телефона. 

Адрес на офиса: 
1618 София, ул. Българска Легия №2, Офис №3 

ориентир: Бяла кооперация на ъгъла с ул.Ралевица 

Работно време: 
Понеделник до Петък - 10.00 до 18.00ч.        

Събота и Неделя - почивни дни

тел.: 02/831-70-04 
GSM : 0897 019 057
email: kadieva@nika.bg

Условия за Безплатна доставка:

Доставката в сайта на Nikacompany.bg е Безплатна за всички продукти с наличен надпис Безплатна Доставка.
За всички останали продукти, които нямат надпис Безплатна Доставка се прилагат цени на куриерска фирма Еконт.

За гр. София правим безплатна доставка за поръчки над 100 лева с ДДС.

 

Условия за поръчки с доставка извън гр. София: 

 

- Всички поръчки за продукти без надпис безплатна доставка за страната се изпращат с куриерска фирма Еконт и се заплащат според таксуваната цена в сайта на nikacompany.bg (По-време правенето

на поръчката си ще бъдете уведомени за точната сума на доставката).

 

Срокове за доставка:

 

- Времето за доставка е до 1-2 работни дни! 

 

Сроковете се отнасят за поръчки, направени до 13.00 часа. Срокът за доставка на поръчки, направени след 13.00 часа, се удължава с един работен ден. 
При извънредни обстоятелства и независещи от нас причини, сроковете за доставка е възможно да не бъдат спазени. Като ще Ви информираме своевременно за това.
Ако ние не сме в състояние да изпълним Вашата заявка, поемаме отговорността да се свържем с Вас и да Ви информираме. В случай че сте платили предварително, ние сме задължени да възстановим платената от Вас сума в срок от 3 работни дни.


ВНИМАНИЕ:


За да получите поръчаната от Вас стока, е необходимо да посочите името на получателя и точен адрес за доставка - това може да бъде адресът, който сте дали при регистрацията си, или друг адрес от адресната Ви книга.

Когато посочвате адрес за доставката, уверете се, че в рамките на работния ден, когато ще бъде доставена стоката, на този адрес ще бъдете Вие или друг човек, който сте упълномощили да я приеме.

След като финализирате поръчката си, на електронния адрес, който сте дали при регистрацията си, ще получите имейл с цялата информация по поръчката. 
Ако са необходими уточнения за условията или адреса на доставката, наш оператор ще се свърже с Вас по телефона.

ВАЖНО! Ако сте платили предварително по банков път или с кредитна карта, не дължите плащане на куриера. В този случай отворете пратката веднага след като я приемете. В случай че стоката е повредена, куриерът е длъжен да напише пред Вас двустранен протокол, който ще гарантира повторното изпълнение на поръчката Ви.
Свържете се с нас на телефон: 02 831 7004, или ни пишете на имейл:kadieva@nika.bg, за да ни информирате за случая.


ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛОВИЯ:


Посочването на непълни или неверни данни в профила на клиента прави поръчката невалидна и тя не обвързва www.nikacompany.bg с изпълнение.

ИНФОРМАЦИЯ

 

ПОМОЩ

 

КОНТАКТ С НАС

 

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

  • • Наложен платеж
  • • Банков превод